En gigantisk fruktkorg

Förra veckan kom Kim hem med massa frukt och det resulterade i TVÅ gigantiska fruktkorgar. Tur att våra barn gillar frukt. När jag såg all frukt började jag o skratta och tänkte, hur ska vi klara av att äta upp allt detta innan det blir dåligt, men vi äter vidare och frossar i frukt.
Vi brukar inte ha riktigt såhär mycket frukt hemma så det är en fröjd för ögat att kunna ta fram de stora fruktskålarna emellanåt.
Tyvärr kan vi inte ha de framme som jag sulle vilja, för då skulle vi ha små bett i varje frukt och det skulle inte uppskattas av alla i familjen. Så jag har knött in dem i kylen och i skafferiet. Finns det något godare än en iskall söt apelsin när man är lite sugen. Ju närmare julen vi kommer, ju sötare blir apelsinerna och då kommer vi hamstra.

 

En gigantisk fruktkorg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *