Halloween i skolan

De skulle klä ut sig till något i skolan när det var Halloween och Aron ville vara mumie, inga problem tänkte jag och tänkte att det bara var att riva ett lakarn i remsor och sy ihop det på ett par byxor och en tröja. Det började bra med att min symaskin gick sönder, så jag fick sy allt för hand. Tack o lov att jag var förutseende och började tre dagar innan den skule vara färdig, tänk om jag kommit på detta kvällen innan, då hade varit katastrof.
Nåja, jag började att nåla och nåla och sy. Det var inte lätt att sy fast remsorna på ett par jeans för hand, men skam den som ger sig, blod svett och tårar och MÅNGA timmar senare var jag klar. Aron var jättenöjd och han tyckte att det var ok att jag inte hunnit göra en mask också, tack o lov. Vi målade ansiktet istället med vit ansiktsfärg och svart runt ögonen. Han tyckte han såg läskig ut och alla klasskompisarna tyckte också det. Aron sa att det bästa var att jag sytt dem på kläder så att de kunde ha dem i utklädningslådan och använda dem flera gånger.
Något jag lärt mig var att om det blir något liknande nästa år måste jag börja tidigare eller göra något enklare. Tur att det hinner gå ett år emellan, så man hinner glömma.

 

 

Mumie

 

 

En arg munie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *