Våra kisse har blivit stor (tjock)

Våra kisse har blivit fet, vi upptäckte att han bitit hål i hundfodret (nej, vi har inte köpt en hund ännu, men köpt in foder) och haft fri tillgång till hur mycket mat som helst under en period, samtidigt som han får kattmat, fri tillgång på möss och han tror han är en hund och äter våra matrester. trots avmaskning finns det ingen botten på den katten och vi har märkt detta på hans omfång.
Mr Scott, som han heter äter barnens kakor,godis, grönsaker ibland, allt han hittar. Tappar man något på golvet får man vara snabb om man ska hinna före och ta upp det. Underlig är han ibland, men världens mysigaste katt, helt orädd för barnens lekar och kan ligga och sova på mattan nedanför trappan medan pojkarna kastar bollar upp och ner för den. När vi går promenader följer han med och säger till när han tycker vi gått för långt bort. När jag hämtar och lämnar barnen sitter han vid bommen nere på gatan och väntar snällt på att jag ska komma tillbaka och om det tagit för lång tid får jag allt höra det när jag kommer. På nätterna vill  han helst ligga på mig och när jag vänder mig följer han smidigt med och byter bara ställning med så lite rörelse som möjligt.
Han är ett år och vi ser fram emot många mysiga år med honom.

Våran feta kisse

Att sova på konstiga ställen är hans specialitet och här har han hittat ett mjukdjur på golvet som han tänkte använda som sovplats.
Kanske inte det mest smidiga stället, men, men.

Smidig sovplats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *