En egen kanot

För några dagar sedan ringde en vän och frågade om vi ville ha en kanot. Det tackar man inte nej till. Kim var och hämtade den och dagen efter sjösatte vi den i Frisjön, en sjö som ligger 6 km från oss, där vi fick båtplats.
Med nyköpta flytvästar satte vi oss i den vingliga kanoten. Det är en enorm kanot, 5,40 meter så hela familjen fick plats utan problem. Amanda tyckte dock att det räckte med 10 minuter innan hon ville stiga av och det är ett problem när man är mitt ute på sjön, så vi fick paddla in till kanten så att jag och Amanda fick  gå av, medan killarna gav sig ut på en lång tur.
Jag och Amanda gick på en promenad, badade och plockade blåbär medan vi väntade på dem.
Det kommer bli många turer med kanoten i framtiden.

 

Vår kanot

Killarna på en tur

Amanda i kanoten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *