Att känna sig bättre

Jag måste säga att jag är duktig!
Jag har blivit av med mitt sockerberoende, det har varit tufft, men jag har kämpat på och det har gett resultat. Innan var jag alltid sugen och jag hade humörsvängningar och mådde dåligt om jag inte fick i mig något sött. Detta är nu borta, förmodligen är det något jag får kämpa med hela livet, precis som en alkoholist måste kämpa mot alkohol. Ett beroende är ett beroende oavsett vad det är och lika svårt att komma ifrån. Det finns de som säger att det inte finns något som sockerberoende, men de som säger det har aldrig varit där och kämpat mot det.
En stor del har nog varit att Kim har legat i lunginflammation senaste veckorna och all min kraft och energi har gått åt till det, så det har inte funnits ork eller tid att tänka på sådant.
jag har lyckats och jag är väldigt stolt över det.
Så nog tycker jag att jag kan ge mig själv en klapp på axeln.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *