Ormbo

Jag har ju väldigt långt och tjockt hår och det är inte alltid lätt att sätta upp det i några roliga frisyrer, för det ramlar bara ner. När jag gifte mig gjorde min svägerska i ordning frisyren och hon gjorde några korkskruvar och flätor som hon sydde i pärlor i. Till korkskruvarna fick hon använda en halv flaska hårspray och efter mottagningen som var ca 3 timmar var håret spikrakt igen, så mitt hår är hopplöst.

Jag tar gärna emot tips och råd om roliga och fina frisyrer som man kan använda på ett hår som mitt. Det växer som ogräs. Jag klippte av 56 cm och sålde det till en perukmakare i Göteborg för 4 år sedan, men det kan man inte tro för det är ännu längre nu.

Jag har dock hittat en frisyr som jag har försökt göra i åratal, men som inte velat sitta kvar, håret är för glatt så hårnålarna åker bara ut, men för ett litet tag sedan kom jag på att om jag gjorde den på blött hår så kunde den hålla och det gjorde den.
Jag kallar den för ormbo, för den påminner om hur det kan se ut i ett. Den tar ganska lång tid och armarna har rejält med mjölksyra, men resultatet blir bra, så den har jag gjort några gånger när jag ska bort.

En rolig frisyr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *