Fin fina fötter

Efter en lång hård dag var det skönt att stoppa fötterna i ett fotbad med tepåsar i. Även några droppar Vademecum och fotsalt gör susen.
Efter det blev det fotmassage och nagellacksmålning av tånaglarna. Jag tycker ju om rosa, men trots det så är den här färgen skulle jag inte ha på händerna, men den passar ypperligt på fina sommarfötter. Nu sitter jag här och njuter av lena mjuka fötter

Många glömmer bort dessa stackars kroppsdelar, men om man tänker efter är det de som får ta all smäll, ofta instuckna i varma skor, höga klackar och de får hänga med överallt, springandes hit och dit och ofta lägger man inte så många minuter om dem, trots allt de gör för dig.
Det är dags att göra något åt det. Låt oss ta hand om dessa små stackare i sommar!

 

 

Fina fötter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *