Min resa börjar här och nu

Min resa börjar här och nu eller den började snarare igår. Jag ska gå ner i vikt och jag vet  att det kommer bli en lång och tuff väg att gå, det kommer vara både svårt, jobbigt, men också härligt att kunna se resultatet på vågen. Jag kommer inte avslöja min startvikt, men naturligtvis mina delmål och slutligen mitt mål som är – 30 kg. Vi får väl se hur det går och jag ska försöka dela med mig av glimtar från min resa.

Jag vet att det kommer bli svårt och att jag kommer tvivla på mig själv många gånger och vilja hoppa av tåget, men jag vet att det finns många i min omgivning som kommer finnas där och stötta mig när jag behöver det.

Det finns en underbar berättelse som jag ska försöka leta fram och lägga ut här som heter ”THE RACE” och handlar om en tävling, där en pojke deltar och hans stolta pappa ser på och hejar. Under loppets gång snubblar pojken många gånger och han känner att han vill lägga av flera gånger, men då hör han en röst som säger, get up and finnish the race. Hans pappa hjälper honom igenom loppet och varje gång han faller, reser han sig på nytt och fullföljer loppet.

Jag hoppas att min resa blir på samma sätt, att de gånger jag faller, att det finns någon röst som peppar mig att resa mig igen och fullfölja det jag påbörjat. Att när jag vill sluta att det finns någon där som kan gå med mig en bit och hjälpa mig att bära min börda. Jag har bestämt mig att göra denhär resan och jag vet att jag kommer att lyckas.

Önska mig lycka till!

4 Responses to Min resa börjar här och nu

 • Stina:

  Lycka till! Och välkommen i klubben 🙂

 • Lycka till med din resa! Kämpa på och de stunder då det är tufft och jobbigt, tänk då på att detta gör du för dig själv. Inte för någon annan. Bara för dig själv, din hälsa och din självkänslas skull. Du kommer att falla, det gör vi alla emellanåt, men det viktigaste är att resa sig upp efteråt med blicken framåt. Mot målet. Heja dig!

  Vill också passa på och tacka dig för din kommentar på min blogg. Tack för att du tog dig tid att lämna ett litet avtryck. Det betyder mycket ska du veta och tack vare det där avtrycket hittade jag ju hit här till dig. 🙂

  Sköt om dig och lycka till nu!

  Kram Lotta

 • Stina:

  Hej, hur är det? Hur går det för dig?

 • Rita W P:

  Hej!
  Lycka till och kämpa! Misslyckas Du någon dag, så sätt den inom parantes. Och börja igen nästa dag. Ny dag= nya tag! Framförallt: ha inte för stora krav på Dig själv! Tillåt Dig att misslyckas ibland, annars är det lätt känna sig misslyckad. Och vad händer då; man äter för kung och fosterland! Kram! Rita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *