Ett nytt projekt

I Arons rum finns det en kortsida som är helt vit och tråkigt och vi har haft svårt för att veta vad vi ska göra med den. Aron älskar att leka skola och i alla klassrum finns det ju en världskarta, så aha tänkte jag det är klart att han ska ha en sådan i sitt ”klassrum”. Vi letade runt i olika affärer men hittade ingen som jag tyckte var bra så jag bestämde mig för att göra en egen.
Jag har funderat och tänkt i flera veckor men inte vågat ta tag i det, eftersom bild var ett av mina sämsta ämnen i skolan. Så jag har gått där och stirrat på den tomma vita väggen. Tänk så feg man kan vara för en vit vägg.
Igår tänkte jag att det får bära eller brista, i värsta fall så kan jag bara måla över det med vit färg igen, så jag satte mig ner och började planera för väggen och många många timmars förberedelse senare har det hunnit bli såhär. Mycket är gjort på fri hand, så titta inte på alla detaljer eller på propositioner,  en del var jag tvungen att ändra på för att det skulle stämma. Är nöjd med det jag har gjort hittills, sen ska det bara färgas på något sätt, kanske ska jag rita ut de vanligaste länderna och skriva namn, vi får se.
Jag har tagit det första steget, eller penndragen.

 

 

Mitt nya projekt

2 Responses to Ett nytt projekt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *