Spegel, spegel på väggen…

Amanda upptäckte nyligen spegeln i hallen och först var hon helt konfunderad och tyckte att det var lite läskigt. Efter ett tag vågade hon sig fram för att titta på den lilla flickan som tittade så argt tillbaka. Några tittar senare gick hon fram och pratade med henne och nu springer hon dit för att visa allt, sina kläder, om hon har ett hårspänne eller om hon har fått en kaka. Spännande med en kompis som alltid finns där.

Som förälder är det alltid lika härligt att se hur ens barn utvecklas och hur de ser på saker och ting. Man inser att det finns en egen individ i den lilla kroppen och att de inom en framtid kommer vara en människa med en egen stark vilja. Som tur är så finns man som mamma alltid i närheten för dem och stöttar dem i allt de som de kommer gå igenom. Jag är så tacksam för att jag får vara mamma till tre underbara barn med härliga personligheter. Hur skulle livet vara utan dem?

 

Amanda har hittat en ny kompis

Vem är du?

2 Responses to Spegel, spegel på väggen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *