Första gluggen

Wille tappade sin första tand för ett litet tag sedan och han var så stolt över den. Dock hade hans nya tand redan kommit upp bakom den lösa, så gluggen syns inte så tydligt, men man kan ana att den finns där.Han lade den i badrumsskåpet och gick för att ringa mormor och morfar för att berätta nyheten. Morfar berättade då att om han lade tanden i ett glas med vatten skulle tanden förvandlas till en peng till nästa dag. Glad i hågen sprang han upp och gjorde så, men när han skulle ut ur badrummet snubblade han på något sätt och tappade ut hela muggen i handfatet. Det tog ett bra tag att trösta honom för han var helt förtvivlad över att den var borta och att han inte skulle få en peng för den. Tänk vad livet kan vara jobbigt ibland.

 

Första gluggen

One Response to Första gluggen

  • Carolina:

    Åh första gluggen! Hoppas Wille fick tröstpeng iaf från mamma och pappa. S har fortfarande inte tappat någon, men gör inget annat än tjatar om det och längtar. Ber tom om det i sina böner =) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *