Garner

Jag måste ju köpa på mig lite garn, eftersom jag inte har så mycket. Jag började ju virka för tre månader sedan och tycker att det är jättekul. Ibland har jag svårt att läsa mönsterna, men det tar nog ett tag att lära sig allt hur det ska vara och all terminologi. Håller på att virka ett par rosa strumpor till Amanda, men har fastnat lite. Tack och lov så har jag en kompis som är en hejare på att virka, så jag får ta mig dit en dag och få hjälp att reda ut mönstret. Ibland sliter jag mitt hår i förtvivlan och får ta upp och börja om från början, men alla har vi denna vägen vandrat.

Jag var i olika garnaffärer och tittade runt och naturligtvis måste man ju bara köpa lite. Jag hittade extra mjuka garner som jag ska använda när jag ska virka till Amanda. Det var dubbelt så mycket garn till halva priset, om man jämför ned andra affärer. Färgerna som fanns var bara babyfärger, men det passade mig bra.

Det rosa garnen var jag bara tvungen att ha, jag blev stormförtjust i den underbara färgen. Tyvärr fanns det bara två nystan kvar, annars hade jag köpt betydligt fler.

Det sista garnet funderar jag på om man kan använda när man virkar en igelkott.

Håller just nu på att virka Barbafamiljen, har hunnit göra Barbapappa och Barbazoo. Ska börja på Barbastark ikväll. De är ganska lätta att göra. Ska försöka lägga ut några bilder när jag hinner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *