Små fickkompisar

Blev inspirerad av en blogg (stadshimmel.blogspot.se) som hade gjort fickkompisar som man kan ha i fickan. Hon hade dock gjort huvudet i fimolera, men jag ville ha helt mjukt så jag virkade allt i stället. Det var lite pillrigt att göra dem och jag har gjort mönstret på fri hand.
Dessa gav jag bort till min systerdotter som blev stormförtjust i dem. Hennes lillebror har beställt en han också, för storasyster ville absolut inte dela med sig. De är små och passar en liten barnhand perfekt.
Jag gjorde en liten ekollonbaby och en isbjörnsbaby. Det kommer nog bli fler som man kan ge bort till någon som vill ha något i handen som tröst eller att leka med när stora leksaker inte får plats. Dessa har man enkelt i fickan.
För att vara de första är jag nöjd.

ett litet ekollon

isbjörn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *