Vår lilla bokmal

Amanda är en liten bokmal, hon älskar böcker och vill läsa hela tiden, det var ett av de första orden hon försökte säga. Har hon en bok i handen är hon nöjd. Ingen av våra andra barn har älskat böcker på det sättet som hon gör, vilket glädjer mig som mamma som själv slukar fler böcker i veckan om jag kan. Skönt att hon fått något från mig och jag hoppas att hon alltid kommer att älska böcker.

Hon har nu kommit fram till att det är roligare att bläddra i våra böcker som är lättare att vända blad på. Hennes favoriter just nu är en av mina virkböcker med monster eller en kokbok med massa färgglada bilder på maträtter. Hon tycker också om en av underbar bok som heter ”Röj och rensa” med mjuka pärmar.  Man kan hitta henne i en av fåtöljerna i biblioteket där hon är helt i sin värld och tittar på bilderna. Oftast när det blir tyst om barnen vet man att de hittar på hyss, men när det gäller Amanda så sitter hon djupt försjunken i en bok.

Här sitter hon i en av korgarna som hennes böcker ligger i och läser en liten bok med flikar.

Vår lilla bokmal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *