Julstämning

Snart är det jul!

Jag och Kim satte upp julgranen och genast kom julstämningen.  Vi tog fram den till 2 :a advent och det var så mysigt att ha den uppe under en lång tid, Jag kan sitta långa stunder och bara titta in i granen och beundra den.

Jag satte upp min Willow tree julkrubba också, jag  tycker den är så otroligt lidelsefull. Bara det att de inte har några ansikten, men ändå förmedlar de sån underbar känsla gör den så speciell.

När vi var färdiga med granen satte vi oss ner i varsin fåtölj med lite glögg och julmusik i bakgrunden och bara andades in atmosfären, julen ligger i luften och jag älskar den här högtiden och allt som hör till.

 

Julstämning i biblioteket.

Min Willow tree julkrubba

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *