Pirater

William kom för ett tag sedan och frågade om jag kunde sy lite utklädningskläder till dagis, för de hade inga alls. Självklart sa jag och tittade i mina gömmor. Det var roligt att sy dem, dock valde jag i början ett tunt och envist tyg att sy i som bara fastnade hela tiden, men det är mjukt och skönt att leka i, så med lite blod, mycket svett och inga tårar kämpade jag mig igenom mitt löfte. De första superhjältemantlarna var klara och sedan rullade det på. När alla var färdiga, slog vi in dem i ett jättestort paket och tog med till dagis. De blev eld och lågor över att få dem och alla sprang runt och lekte med dem.
Alla kläderna har kardborreband och går upp ifall de skulle fastna. För att de skulle hålla bättre strök jag på Vlisselin i de delar där jag skulle klippa, kanske inte lika snyggt, men det håller längre.
Det är tacksamt att sy till barn, de bryr sig inte om ifall nått blir snett, så länge de kan leka med dem. När jag ändå höll på blev det lite extra julklappar till barnens små kusiner som precis kommit på hur roligt det är att klä ut sig.
Jag tänkte sy upp lite kläder så att när Amanda är i den åldern att de vill klä ut sig, är det bara att ta fram ur gömmorna.

 

Skeoo o hoj, en pirat

En skeppsbruten pirat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *