Citat

Jag älskar citat och ibland gör jag en samling fina citat och ger bort när någon fyller år, det brukar vara uppskattat. Dessa som jag har tagit kort på gav jag till min mamma.
En annan galen sak vi gjorde till en kompis som fyllde år var att jag hade gjort massor med citat och sedan gömde vi dem i hela hennes hus, vi lade några i skåp och lådor, på tavlor, bland kökssaker, i sminkväskan , på kudden, bland kläderna, i blommorna, vi dekorerade hennes hem med underbara citat och som present fick hon en tom låda som hon sedan skulle fylla, när hon hittade dem och OM. Hon hittade citat överallt i flera veckor.
En mycket uppskattad present, heltokig men vad kan man räkna med när det kommer från mig.

Citat

Ett bokmärke till mamma

Lite fler citat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *