Hemafton

Förra veckan på hemafton skrev vi brev till min lillebror som är i London på mission. Båda pojkarna kan ju skriva, så de skriver sina egna brev till honom. Han har nu varit ute halva tiden och han stortrivs. Vi försöker skriva brev till honom på en hemafton i månaden och pojkarna tycker det är roligt att få berätta vad de gör och roliga saker som de har gjort. Wille som är 5 år får vi hjälpa ibland att bokstavera hur han ska skriva, men oftast klarar han det själv. Teddy har nog roligt ibland när han försöker uttyda vad som står, speciellt när Wille skriver som det låter.
Amanda ville också vara med, men hon bara förstör papperna för killarna, så hon fick läsa en bok istället.

 

Pojkarna skriver brev till Teddy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *