Hemafton med Lehis dröm

När jag badade Amanda för någon vecka sedaan och Kim kom in för att ta henna sa han bara till mig.
– Bli inte arg nu!
Vadå, tänkte jag, men när jag kom ut ivardagsrummet såg jag vad han menade. Pojkarna hade  tagit ett av mina nystan på 200 g = många meter och lindat garn i hela vårt hus, i trappan, i köket, i alla rum , i hallen, man kom inte fram någonstans utan att kliva eller krypa.

Barnen hade förberett leken till hemafton förklarade de . Jag log, men kände lite panik inombords över att det garn jag precis höll på att virka med nu var lindat i hela huset.Vi passade också på att som lektion prata om Lehis dröm och om ledstången.

Jag lägger bara ut en bild på hur det såg ut i trappan, men tänk er att det var likadant överallt, vi kunde inte sitta vid bordet och äta kvällsmat, för stolarna och bordet var inlindat.

 

Ledstången

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *