En liten kjol

Tänkte jag skulle försöka mig på att sy en kjol till Amanda av de nya tygerna jag köpte, men innan jag syr av något fint tyg ville jag försöka med ett tyg som bara ligger hemma. Det jag tog var ett rött som kändes som fleece på ena sidan, insåg när den var klar att det blev en julkjol, så då satte jag fast lite vita detaljer också. Gjorde den på fri hand, hittade en liten kjol som är några nummer för stor som jag hade som inspiration
Det var första gången jag använde mudd, men det gick bra och resultatet är jag nöjd med.
Jag försökte ta ett kort när hon hade på sig den så jag fick vara snabb, därav att tröjan ser lite konstig ut.
På det stora hela är jag nöjd med kjolen och ska våga mig på att sy en i ett av de finare tygerna. Med tanke på att det var första gången, så kan det bara bli bättre.

En söt liten kjol

Kjolen på en liten tjej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *