Skroten

Så hamnade vi på Skroten igen.
Linda K ringde igår och frågade om vi inte skulle ta och åka till Skroten idag,  vilket jag tyckte var en ypperlig ide. Jag lämnade barnen i skolan och på dagis och tog bara Lillan med mig och åkte hem till Linda, där vi pusslade om så vi bara behövde ta en bil. Vi stuvade in oss, två mammor och två små barn och åkte den sista bilen, småfnittrande som om det vore julafton.
Skroten ligger bara 1 mil från Linda och då 2 mil från mig, så man åker dit på ett ögonblick, vet inte om det är bra eller mindre bra.
Att bara gå runt där och titta på alla fina tyger och känna inspirationen flöda är helt underbart, men man kan inte köpa allt på en gång, utan får ta det i omgångar. Jag köpte tyger till Amanda och till allt mitt julpyssel, Jag har aldrig använt muddtyg, så det blev lite sånt också och endel snedslå, får försöka klura ut hur man använder dem. Vlisofix var jag tvungen att köpa för att ha när jag ska göra mina flaggor och till julpysslet. Linda köpte massa jultyg och lite annat bra – att – ha – tyg.
Vi hade en trevlig förmiddag och barnen skötte sig exemplariskt, trots att de var lite trötta.

Massa nya tyger från Skroten

One Response to Skroten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *