Setons kulle

Hittade dessa bilder som jag glömt att skriva om, så bättre sent än aldrig.  Ett bevis på att vi hade EN dag med sol under Kim semester.
Utanför Borås finns det ett ställe som heter Setons kulle och dit man kan åka för att beundra utsikten, men också för barnen att krypa i tunnlarna under marken. Från början var det ett jaktslott som brann ner, men källaren finns kvar och där kan barnen krypa i. Vi hade en trevlig stund och njöt av solen. Vi åt matsäck och umgicks, men pojkarnas tålamod är inte det längsta, så efter att de krypit en liten stund, ätit upp maten, ville de åka hem, så det blev väl inte riktigt lika långt som vi hade planerat, men vi hade en trevlig stund ändå. Vi passade på att ta lite fina bilder också, jag lägger ut några av dem här.
På vägen hem åkte vi förbi ett stort fällt med ensillagerullar ( hur det nu stavas) och William frågar om det är marsmallows. Jag tyckte det var ganska gulligt, så vi stannade bilen och sprang ut på fältet för att prova dem.

Utsikten

Kim beundrar den magnifika utsikten

Pojkarna på väg in

Aron smyger sig fram i mörkret

Aron hittade ett litet utkikshål

Wille hittade en utgång bakom en enorm buske

Alla barnen äntligen samlade på ett ställe

Mor och dotter

Enorma marsmallows

Pojkarna kramar de stora marsmallowsarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *