Blandade presenter

Bollen som ni ser i fönstret är inte i sina bästa dagar, jag råkade förflytta den i en påse som min son råkade ramla över, så den är lite tilltryckt, men den var jättebra i början. Jag hade tänkt att göra fler i andra färger, vit med glitter eller bara röda och ha i stora krukor i fönstret under jul. De är jättelätta att göra, men man ska helst vara två, det bli ganska kladdigt, så det enklaste är om en håller och en snurrar. Även denna finns beskrivning på skapligtenkelt.se. En rolig sak att ge bort.
En liten present påse är enkelt att göra och tar bara några minuter, man kan använda A4 papper , tapet, presentpapper eller större papper, det mesta fungerar. Mönster finns på Skapligtenkelt.se , de är lätta att förstå och resultatet blir bra. Ge bort en liten present i en egengjord påse.
Alla barn tycker om ärtpåsar, och det är enkelt att göra dem. Jag sydde dem i storlekarna 13*13 och kunde då göra 6 st på ett paket ärtor. Man kan inte ha för många ärtpåsar, barnen kastar dem omkring och kompisarna kan låna. På skapligtenkelt.se finns en lång lista på olika övningar barnen kan göra med sina ärtpåsar, skriv av dem och ge bort dem tillsammans med ett gäng ärtpåsar. Innan jag hann ta detta kort gavs flera bort till bekanta, så det var fler innan och det lär bli fler. Amanda tycker de ät jätteroliga och kastar omkring dem.

Boll i fönster eller i kruka

En söt liten påse

Några ärtpåsar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *