En värmande gåva

Att värma sina stela muskler i höstrusket kan vara skönt och vad passar då inte bättre än att sy en vetevärmare att ge bort.
De man köper brukar bara vara en korv och allt vete lägger sig i ena sidan hela tiden. Jag syr tre avdelningar i vetevärmaren, så att det alltid finns vete i nacken och på sidorna. Jag gjorde min ganska bred, för jag vill ha den så att den går ner en bit på ryggen, där jag oftast har ont. Jag gjorde den ganska tung, så att man också kan ha den som ett nackstöd i soffan. Min man la slag på den direkt och tyckte att det var en perfekt present till honom.

På bilden ser den väldig knölig och konstig ut, men den är kanon att ha på sig när man känner sig lite frusen.

En värmande gåva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *