En liten kanin

Satt en kväll och funderade på vad jag skulle virka, kom på att jag skulle virka nåt till Amanda och använda mig av mina nya säkerhetsögon. Jag bestämde mig för att jag skulle göra en liten kanin. Hade kvar lite rosa garn från Sackyboyen som jag tog.
Jag utgick från ett mönster från Crotcheta, men ändrade det en del, så att den passade mig, den fick mycket längre öron, eftersom det är öronen Amanda tycker om med mjukdjur.
Blev jättenöjd med den, benen går att röra. Nosen skulle dock varit mer trekantig, garnet var för tjockt, men hon tycker om den ändå. Hon tycker den är jätterolig. Tänkte hon kan ha med sig den när man ska ut och hon ska sova, så behöver hon inte ta med sig Charlie, hennes mjukdjurshund, som hon måste ha för att somna, hon måste hålla i ett öra för att kunna sova. När man lägger ner henne, sträcker hon ut handen och då måste Charlie ligga där, annars blir det kaos. Ute nu kan hon ha med sig kaninen, som måste få ett namn, den är lite mindre och inte hela världen om hon tappar bort, då är det bara att göra en ny.

Amandas kanin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *