Finland nästa

Den 27 december tidigt på morgonen började bilresan mot Stockholm. Naturligtvis blev det snöstorm och glashala på vägen, men vi körde lugnt och fint och var ute i så god tid att vi hann fram i tid utan problem. Barnen var så spända inför resan och hade svårt att sitta still.

Spänningen var på topp när vi fick köra på båten och sedan leta oss fram till vår hytt. Hytten hade bara 4 bäddar, så jag och Amanda fick dela på en som var 70 cm bred. Utsikten var häftig och barnen tillbringade mycket tid i fönstret. 

På kvällen åt vi deras middagsbuffé och den hade allt. Det fanns mat som var i olika kategorier och som det bara var att plocka och äta hur mycket man ville. Barnen åt sushi för glatta livet och Amanda åt vårrullar, pommes frites, köttbullar och glass.

De hade svårt att somna på kvällen, men efter långt tid slumrade de in. Själv låg jag och följde en stjärna hela natten.

  
   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *