Garnkaos

Kim och pojkarna är ute och kampar med en kompis och hans son , så då tänkte jag att jag skulle få extra mycket tid till att få sitta ner och virka. Jag satte på stolthet och fördom, 5,5 timmar lång och en kakvirkning i näven. Amanda kröp omkring och lete med de kakor och saker till hennes sångpåsen som jag håller på med. Hon hittade en av mina backar med garn i, och gav sig i kast med den, oftast sitter hon bara och tittar på dem och plockar i och ur, men den här gången skulle hon också skaka alla och bita i dem och innan jag visste ordet av det hade hon trasslat till flera av mina nystan som är på 100 gram var, så nu sitter jag istället och försöker trassla  upp allt garnkaos. Hon hade dock kul medan hon höll på och försökte hjälpa mig att fixa dem genom att dra i garnen som jag håller på att försöka trassla upp. Nu har jag lagt henne för kvällen och ska passa på att virka lite, så tar jag garnkaoset imorgon, så att hon får känna att hon kan hjälpa till.
Härligt, jag har det bästa bitarna kvar på filmen, Mr Darcy har precis friat, så snart kommer pianoscenen och badscenen, där han träffar Lizzy och ser ut som en dränkt katt. Hoppas jag hinner virka nåt mer ikväll. Det vet vi först i morgon.

One Response to Garnkaos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *