Ett nytt projekt

Hittade lite tyger i en låda nu när jag bytte rum, som jag inte vet vad jag ska göra med. Har fått lite tyger av min svärmor och svägerska som jag ska använda till att sy nåt med, frågan är bara vad. Min svärmor hade massor och jag menar massor med tyger, 4 garderober fulla, som hon använde för att sy kläder med och alla dessa skulle jag få använda till vad jag ville. Tyvärr så började deras hus brinna juldagen för några år sedan och allt blev förstört, suck! Jag hade dock fått lite småbitar innan som jag använt till att göra tysta böcker till Aron när han var liten och hittade nu tyger som var kvar efter det.
Jag tog fram dem och funderade på vad jag skulle kunna göra med dem. Hittade mönster på mitt nästa projekt på nätet. Ska sätta mig ner idag och se om jag kan göra något med dessa. Det ska bli spännande att se hur resultatet blir. Har aldrig gjort något liknande innan, så önska mig lycka till!

 

Tyger till mitt nästa projekt.

3 Responses to Ett nytt projekt

  • Nina:

    Vad ska det bli då?! Nyfiken!

  • Monica:

    Vad kul att du lägger ut dina alster här! Jag vill också virka små figurer, håller på att samla på mig virkgarnen när jag hittar trevliga färger på loppis och så får vi se vad det blir.

  • Stina:

    Nämen Ulrika! Du har ju en blogg! Det visste jag inte, och du har t.o.m länkat till oss ju! Nina nämnde bloggen i förbigående och då ville jag hitta hit. Vad fina saker du gör och vad bra du är på att skriva. Ska bli kul att hänga med här! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *