Virkfodral

Nu när jag har börjat komma in i virkningens värld, har jag samlat på mig några virknålar och de är alltid på vift. Jag satte mig ner igår och gjorde att fodral till mina virknålar, så att jag har alla på samma ställe och det är lättare att ta med dem när man ska iväg.
Jag hittade ett jätte mjukt manchestertyg som jag använde. Klippte ut en rektangel, sicksackade och vek in kanterna. Jag vek sedan in ca 1/3 av tyget och sydde kanaler så att virknålarna kan ligga i varsitt fack. Vek ner den övre tredjedelen. Sydde fast band som jag hade bränt i kanterna, så att de inte skulle fransa sig. Snabbt och lätt gjort.När man rullar ihop den blir den liten och smidig och lätt att ta med sig.

Är nöjd med resultatet, nu måste jag bara hitta all virknålarna så att de inte försvinner.

 

Virkfodral

Litet och smidigt virkfodral

One Response to Virkfodral

  • Nina:

    Smart! Kanske skulle göra nåt liknande… Har ju inte kommit igång med virkningen än, men virknålar har jag iaf! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *