Nytt pysselrum

Vi var tvungna att röra runt lite bland rummen hemma, så det blev att Wille fick flytta ner till det lilla rummet och jag fick då flytta upp med m itt pysselrum till övervåningen, vilken gör att jag nu har mycket mer rum för alla mina pysselsaker. Har en tid försökt få till det att fixa iordning i mitt gamla pysselrum, men det har alltid kommit saker i vägen som har varit viktigare att göra just då, så rummet  har fått vänta. Jag och min man har diskuterat om att flytta ner Wille för att det ska bli mindre bus på kvällarna. Han sov över i Göteborg förra veckan och då passade jag på att ändra. Ringde min starka bror, som sa att han kommer om två timmar. Hjälp!! Hur ska jag hinna få ut allt på två timmar, men barnen och jag sprang många vändor upp och ner för trappan med allt pyssel och leksaker som skulle ner och vi hann.Vi hann till och med ta en glasspaus. Min bror kom och tog en bokhylla under ena armen och bar upp den, tog sedan nästa bokhylla, skrivbordet, byrån och sängen. Allt som allt gick det på 15 minuter, själv hade det inte gått alls, så det är tur man har en stark bror som kan hjälpa till.
Alla pysselsakerna låg i vardagsrummet och jag inser att jag har nog endel saker, men man tänker inte alltid på det, förrän allt är samlat. Jag ska lägga upp en bild på kaoset i vardagsrummet.
Det tog oss sedan 20 minuter att bära in sakerna till mitt nya rum och jag kommer nog trivas där, bara jag får fler lampor. Det finns betydligt mer plats där uppe. Nu har jag fått ordning på allt och det var så skönt att jag var tvungen att ta mig tid till det. Jag tycker om att bara titta på mina saker och alla askar- jag är galen i askar och lådor, mina favoriter är mina runda röda hattaskar från Ikea. Jag måste ha ordning och reda på mina saker, inget får vara löst, utan behöver ligga i lådor, askar eller mappar.
Genom att göra detta eller bara genom att rensa, får jag mer energi och inspirationen flödar. Jag har kommit på massa saker som jag vill göra och jag hoppas bara att jag kan få lite tid till det.

 

Pysselkaos

2 Responses to Nytt pysselrum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *