Sjukstuga

Här hemma har vi haft sjukstuga den senaste tiden.
I två månader för att vara exakt!

Det började med magsjuka, sedan hosta och feber i flera veckor. Ett av barnen fick även krupp, ett fick lunginflammation och en annan fick streptokocker. Dessa tre krävde läkare och medicinering. När vi började friskna på fick ett av barnen mask, vilket medförde att alla i familjen fick medicineras. När vi nästan var färdiga fick några av barnen magsjuka igen och här är vi nu. Naturligtvis kommer inte magsjukan på samma gång, på både gott och ont, utan en är sjuk i taget vilket gör att vi kan vara sjuka under en lång tid.

Jag kommer inte ihåg sist vi var friska och ingen var gnällig, trött eller hostig.

Så det har blivit mycket soffhäng med barnen, då de inte velat vara själva. Amanda låg på en madrass i köket då jag fixade där eller lagade mat. När det varit fint väder har jag passat på att vara ute lite medans de slumrat till.

Som mamma är det svårt att vara sjuk, då man inte har möjlighet att vara sjuk, utan måste vara på benen hela tiden och finnas till hand för alla andra.

Så jag längtar till att alla blir friska!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *