Att få oanade krafter

Kim har varit bortrest de senaste dagarna, så jag har varit hemma med alla barnen, och jag är fullkomligt slut. Jag vet inte hur jag ska klara av dagen, men på något sätt får jag krafter så att jag förmodligen överlever den här dagen också. Amanda ställer sig upp mot allt, trots att hon bara är 7 månader och det tar på krafterna att alltid vara där med ett öga. Så fort jag vänder mig om en sekund, är hon där och ska upp på saker och ställa sig mot allt, vilket naturligtvis gör att hon ramlar mycket. Går jag ut ur rummet kryper hon gråtandes efter mig och vill bli buren. Wille har haft mardrömmar varje natt sen han var liten och det tar på krafterna att inte få sova på nätterna och att Amanda vaknar 3-6 gånger per natt gör inte saken bättre. Jag känner att all min energi är borta, och jag vet inte hur jag ska få den tillbaka, för det enda sättet är att få sova och det är ju omöjligt.

 

Jag har bett mycket de senaste dagarna att jag inte orkar mer och vad gör Herren då?- Aron blir sjuk, så nu har jag tre gråtandes och gnälliga barn att ta hand om. Jag kan tyvärr inte se ironin i det just nu, men om några veckor kan jag nog skratta gott åt det.
Huvudvärken är fruktansvärd och inga tabletter hjälper, eftersom enda botemedlet är SÖMN, men på nåt sätt blir man härdad och jag har på nåt sätt insett att huvudvärken kommer sitta där, så jag försöker ignorera den, ibland går det, men oftast inte och det är svårt att vara , go och glad, när allt man vill göra är att bara slå sönder något.

Jag känner mig inte som världens bästa  mamma när man bara är så trött att man inte orkar ta allt bråk och konflikter, utan blir arg direkt. Stackars barnen som får stå ut med mig, men på nåt konstigt vis älskar de mig ändå. Jag älskar dem så otroligt mycket, men ibland blir det bara för mycket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *