En ny hjärtekatt

Här är den andra hjärtekatten som jag har gjort. Kim var med mig på Kinnagarn och valde den färg som han ville ha på sin katt. Garnet var melerat, vilket resulterade till att ett ben blev rosa, ett lila och kroppen melerat Hon har till och med ögonfransar, men det tog ett tag att komma på hur jag skulle göre dem och ögonen. Jag blev ändå nöjd med resultatet. Kim har inte bestämt namn ännu, men jag hoppas han gör det snart. Ska invänta mammas katt och min systers, (kanske blir det fler från mig,) innan vi skickar dem till Göteborg.

 

Hjärtekatt nr 2

One Response to En ny hjärtekatt

 • Linda Karlsson:

  Hej, barnen och jag tittar på din hemsida nu, och jag undrar vart man kan hitta beskrivningen på att göra en hjärtekatt??

  Jag har också gjort en egen- FUL- mikrofon, letade på nätet efter beskrivning men hamnade på en massa annat så jag försökte själv…. HITTADE DIN NU!!! Hahahahaha- nu ska jag göra massor av mikrofoner!!!

  KRAM
  Älskar dig min underbara vän!!!!!!

  Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *