Att vara tacksam

Fick nyss reda på att en av mina goda vänner precis fått ett tråkigt besked.
Jag känner mig chockad och ledsen för henne och hennes familjs skull. Att vara så ung och få en sådan diagnos.

Det har fått mig att tänka till och inse att man måste ta hand om det man har och uppskatta varje dag, för man vet aldrig när allt kan ändra sig. Över en natt kan man gå från att vara frisk, till att vara sjuk.
En olycka kan hända så lätt, oftast finns det inget att göra åt det. Man kan inte förbereda sig för något sådant, samtidigt kan man inte gå och oroa sig dagligen för att något kan hända, då skulle man snart må väldigt dåligt och stressa upp sig för minsta lilla.

Att försöka leva i nuet kan vara svårt, men jag tror att det är viktigt att man lär sig det och att ta vara på tiden man har.

Jag ska krama mina barn och man extra mycket idag och berätta hur mycket jag älskar dem och uppskattar dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *