Shoppa loss

Jag och mamma och lillasyster var på Kinnagarn idag och shoppade loss. De ville köpa garn till att virka Hjärtekatter och jag behövde fylla på mina ”förråd”. Det är alltid bra att ha massa garn, ifall man kommer på något som man vill göra. Jag kan verkligen rekommendera Kinnagarn, mycket billigare än i affärerna och de har ju lagerutförsäljning, så man kan fynda massa. De har sååå mycket garn och från de flesta så man kan gå där väldigt länge och bara titta på vad de har. Tur att man bor nära så det bara är att åka 20 minuter. Kommer åka dit med jämna mellanrum..

Det blev en hel del, men för en otroligt billig peng. Jag köpte en påse med restgarner och den kostade nästan inget och jag fick garn för flera hundra kronor. Massor med Bambugarn, ska bli spännande att virka med dem.

Massa garn för billig peng!

One Response to Shoppa loss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *