Brännboll

Kims bästa vän Otto fyllde 40 år och vi åkte till Göteborg för att fira honom. Han och hans familj bor uppe i Luleå, men var här nere på semester för att träffa sin familj.
Vi var ett 50 tal vänner som kom och Ottos barndomsvänner hade tillsammans skrivit en bok till honom om alla hans hyss och bus han hade gjort när han var yngre. Min man även han inblandad i en hel del bus med Otto och kunde bidra med många roliga minnen. Ottos fru hade gjort en bok till honom med bilder och berättelser från hela hans barndom.
Vi fikade och spelade brännboll, pojkarna var riktigt duktiga och jag också, jag träffade riktigt bra, så både jag och Amanda kunde springa.
Av någon anledning var jag den enda kvinnan med och spelade, men det var jättekul.
Solbrända och varma, åkte vi vidare mot nya äventyr.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *