Varje dag är ett nytt äventyr

Tänk vad underbart att vara barn, där varje dag är ett nytt äventyr och där fantasin får flöda fritt.
Mina pojkar har alltid haft en otrolig fantasi och de har kunnat leka vad som helst och när som helst. Aron sa en gång att vi kunde ta bort alla hans leksaker om vi ville för han behövde dem inte, eftersom han hade sig själv och det räckte.
I dag när jag gick ut höll de på att göra i ordning en racertävling av något slag med Amandas gamla dockvagn som de fällt ihop.
Det såg så härligt ut att jag inte kunde motstå att titta på dem, med kameran i högsta hugg naturligtvis. Jag lyckades även filma ett race och jag hade svårt att hålla kameran rakt pga att jag skrattade så.
Tänk så bekymmerslöst livet är som barn.
Jag sitter ofta och tänker vilken härlig barndom jag hade.
Hur vi på somrarna fångade fjärilar bland tistlarna, byggde kojor, sov i tält precis runt husknuten ifall vi blev rädda, lekte hela dagarna utan att bli avbrutna.
Hur man sprang barfota bland stock och sten, klättrade i de högsta träden, besteg de största bergen i skogen(som idag inte är så enorma av någon anledning) och red långa turer eller bara var.
Jag hoppas och önskar att mina barn kommer minnas sin barndom med lycka och glädje.
Det är så härligt att se och höra dem när de leker och verkligen lever sig in i sina roller. Vad som helst är möjligt och kan hända under lekens gång.
Det är vad jag vill att mina barn ska bära med sig.
Allt är möjligt och har man bara fantasin med sig kommer man långt i livet!

20130709-194057.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *