En kaotisk tårta i många avseenden!

Willes födelsedag kom och vi skulle under samma dag ha både barnkalas och släktkalas, ibland tycker jag att det är skönt att man har allt samma dag så är det över sedan. Två pojkar som är födda inom 10 dagar kan ibland bli många kalas, förra året hade vi 5 kalas under två veckor, så ibland är det skönt att slå ihop kalasen och även ha dem samma dag, jag bakar ju ändå.
Morgonen kom och första kalaset skulle börja kl 13 och vid tiotiden när vi höll på som mest med att fixa det sista och jag skulle göra tårtan, kom Aron och visade upp sin arm och jag kände en knut i magen av vad jag såg.
Aron hade dagen innan fått ett litet så i handen och det var nu en lång cmbred röd rand från såret upp läng insidan av armen upp mot armhålan och han hade ont och det pulserade. Min första tanke var blodförgiftning, så vi ringde och fick komma in direkt till nån jourakut för att kolla upp det.
Jag var kvar hemma och skulle fixa dekorationer, tårta och plocka undan det sista ( av nån anledning hjälper det inte att städa dagen innan man får gäster, för det är lika stökigt dagen efter.)
Lite smått panik hade jag vill jag lova och hade vi varit två vuxna hade det inte varit några problem, så ibland är det tur att man kan vara flexibel.

Jag fick helt tänka om med tårtan och tänkte att i värsta fall får vi väl bara ta glass,men jag testade att göra ett försök och hann jag inte så hann jag inte.
Jag hade tänkt en helt annan layout, men fick ta det enklaste jag kom att tänka på. Det gjorde ju inte saken bättre att gubbarna tappade sina huvuden och endel gick av på mitten.
Ok, tänkte jag eftersom det redan är kaos, kan jag lika gärna fortsätta på samma spår, så det blev en explosiontårta av legogubbar.,(med blodspår)
Fylld med ljus chokladbollssmet, glasskräm och chokladfluff med daim.

Den blev jättegod och Wille var nöjd och det var det viktigaste!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *