Hjärtekatten Lady

Hjärtekatten Lady

Äntligen är hon på väg till Göteborg.Hon har suttit i vår hall en tag och längtat att få resa. Hon har fått namnet Lady efter vår kattunge, som fick lämna oss för tidigt. Det vita på tassarna ska vara olika långt, precis som på Lady. Jag hoppas att hon kommer glädja något barn och snart få bo hos en pojke eller flicka som kommer ta väl hand om henne och där hon får sova i en varm och mjuk säng.

 

Jag håller på med en till katt som jag hoppas ska bli klar de närmsta dagarna.Passa på att virka en du också, det är inte svårt, men lite pillrigt med de smala tassarna.. Barnen kommer älska dem och tänk vad skönt att ha någon att krama när det är jobbigt eller gör ont. Läs gärna deras hemsida, där du kan få mer information.

2 Responses to Hjärtekatten Lady

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *