Hjärtekatter

Jag fick se en länk på Facebook om att de behövde några som virkade katter till de hjärtsjuka barnen på Drottning Silvias barnsjukhus. Katterna har också ett hjärta som är hopsytt. Jag tyckte det var en underbar ide och började virka samma kväll. Jag virkar på för fullt och hoppas bli klar idag eller i morgon , så att jag kan lägga den på lådan nästa vecka. Jag ska lägga ut en bild på de när jag är färdig. Det svåra är väl att komma på ett bra namn.:)
Tänka att det finns så underbara människor som kommer på så lysande idéer. Finns det nåt bättre än att kunna hjälpa någon annan. Jag tycker det känns roligt att virka en katt som man sedan får namnge och som kommer få följa med något barn hem efter en hjärtoperation. Jag känner mig hedrad att få hjälpa till. Kolla gärna in i länken hjärtekatter och se hur du kan hjälpa till.

”Man kan inte göra allt för alla överallt, men man kan göra något för någon någonstans.”

 

One Response to Hjärtekatter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *