Syjunta

Igår kväll var jag på syjunta hos en kompis och fick hjälp med att uttyda ett mönster på ett par raggisar till Amanda och vi lyckades slå våra kloka skallar ihop och förstå mönstret. Jag hoppas jag kan göra färdigt dem snart, men nu kom ju värmen, så jag får väl spara dem till hösten.
Vi hade en trevlig kväll med mycket prat och jag fick faktiskt gjort delar till mina kärleksmums. Några virkade, några stickade och en klippte tygdelar till att sy. Vi har dessa syjuntorna en gång i månaden och jag hoppas jag kan gå på flera, för det var kul och man fick gjort lite i allafall. Jag tycker det är svårt att virka efter ett mönster och hålla räkningen på maskorna, samtidigt som man ska vara social, så jag fick göra något där jag inte behövde tänka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *