Min lilla mamma fyller år

Idag fyllde min mamma år och vi skulle fira henne hela släkten. Vi hade köpt en present, men jag ville att det skulle vara lite mer personligt också, så jag satte mig ner och gjorde lite citat till henne. Jag älskar citat och de omkring mig kan få ett eller annat de också. Det är roligt, men pilligt att sätta ihop dem med små blings, blommor och annat smått och det känns som om det är mer lim på händerna och fingrarna än på papprena.  Jag blev nöjd med resultatet och jag får se vad mamma tycker om dem.

Gjorde också ett fint bokmärke som hon kan ha i en bok eller i sina skrifter. Mammas favoritfärg är röd, men min är rosa, så eftersom det är från mig, blev det naturligtvis rosa.

Jag paketerade dem alla i mina nya askar som jag har gjort.. Mamma älskar små askar och de är så svåra att hitta i affärerna, så hon fick några som hon kan ge bort i sin tur.

Vi hade en trevlig kväll med släkten och åt mycket gott. En ny tradition som vi har när vi äter glass, är att vi även har med salta jordnötter och nonstop. Det är tydligen något norskt, men det har smugit sig in i vår familj. Det är faktiskt helt ok. Man blandar det med glass, grädde, maränger och chokladsås, och det salta bryter igenom precis lagom.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *