Monthly Archives: mars 2011

Papper

Satt idag och tittade igenom alla mina scrapbookingpapper och såg till min fasa att jag inte äger särskilt många flickpapper. De flesta papper jag har är pojkpapper och lite ruffiga färger. Mycket rutigt, prickigt och randigt finns där också , men inget flickigt. Nu när jag har fått en flicka vill jag ju ha lite rosa nyanser att scrappa med, så det får bli att åka till affären och införskaffa lite rosa papper.  Blommor, brads, band och embossingfärg i rosa måste också köpas och lite annat smått och gott som jag kan hitta.

Det är svårt att ställa om sig från pojkigt till flickigt, jag tänker automatiskt åt pojkhållet, med färger och stilen, men måste försöka ställa om mig när jag scrappar Amandas bilder.

Första inlägget

Jag är en pysslig tjej som heter Ulrika och bor i Borås sedan ett år tillbaka. Jag är gift med Kim och vi har tre barn, Aron 6 år, William 4 år och Amanda 4 månader. Jobbar som massör, men är nu mammaledig. Pluggar också halvtid på Kristianstad högskola och läser en kurs  som heter Kreativ Skrivning och jag tycker det är jättekul.

Jag älskar att pyssla och försöker hinna med det mellan sovtider, matningar och skola. Det blir allt från virkning till scrapbooking, från barnboksskrivande till tittskåpstillverkning.